Ország-világ

2020.12.05. 07:15

Elment az esze? Élő adásban közvetítette, ahogy az erkélyen halálra fagy terhes barátnője

A férfit ráadásul több ezer internetező biztatta, hogy kínozza kedvesét, valaki például majd 300 ezer forinttal támogatta.

Forrás: Bors

Letartóztattak egy ismert YouTube-videóst Oroszországban, amiért a gyanú szerint közvetett szerepet játszott barátnője halálában, írja a Daily Star. Sztanyiszlav Resetnyikov a Stas Reeflay néven futó csatornáján élőben jelentkezett be lakásukból terhes barátnőjével, Valentina Grigorjevával.

A videó egy pontján az egyik követő 1000 dollárt – 300 ezer forintot – ajánlott fel, ha a férfi tovább bántalmazza a nőt. Több sem kellett, Resetnyikov kizárta a lakásuk erkélyre, ahol akkor jóval a fagypont alatt volt a hőmérséklet.

Valentina egy ideig még „bírta” az egészen gyomorforgató „szívatást”, ám szervezete hamar kihűlt, és mire az ittas férfi végre behozta a lakásba, a terhessége korai szakaszában lévő nő megfagyott – írja a Bors.

Fotó: Bors

Megdöbbentő módon a videó még hosszú órákkal az eset után is látható volt a Youtube-on, és Sztanyiszlav még akkor sem állította le a felvételt, amikor a földön rángatta be fehérneműben fekvő barátnőjét. Szólongatni, pofozgatni kezdte, és amikor a lány semmire sem reagált, akkor hívta a mentőket.

A kamerát akkor sem kapcsolta ki, amikor már nem érzi a nő pulzusát, és amíg a mentőkre várt, a lányt a földön hagyva nagyokat kortyolt egy pezsgősüvegből és visszaült a számítógéphez. Később az élettelen lányt átcipelte a kanapéra, és betakarta.

A videóban az is látszott, amikor a mentősök megérkeztek a helyszínre és halottnak nyilvánították a terhes lányt. A követők még ezután is majd két óráig nézhették, mi történik a szobában, a videó nagy részében Sztanyiszlav zokog és pezsgőt iszik, miközben azt mondogatja, hogy ő a felelős a lány haláláért.

Fotó: Bors

Ezt a hatóságok is így gondolják, hiszen Resetnyikovot letartóztatták, és kettőtől tizenöt évig terjedő börtönbüntetést kaphat tettéért.

A letartóztatásakor egyébként már azt mondta, hogy barátnője drogtúladagolásban halt meg. Egyelőre minden jel arra mutat, hogy halálát kihűlés okozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!