felfoghatatlan

2021.01.03. 20:26

Tragédia a COVID-osztályon: halálra verte szobatársát, mert felidegesítette, hogy imádkozik

Gyilkossággal vádolták meg azt a férfit, aki megverte szobatársát a kórházban, akivel a COVID-osztályon feküdtek együtt, miután feldühödött, hogy az idős férfi imádkozott.

Forrás: Shutterstock

A jelentések szerint a 37 éves férfi, Jesse Martinez egy szobán osztozott a kórházban a 82 éves beteggel, David Hernandez-Garciaval a COVID-osztályon a kaliforniai Lancasterben.

December 17-én az idős férfi reggel imádkozni kezdett, ami miatt Martinez ideges lett, és többször megütötte a férfit az oxigéntartállyal. Az idős Hernandez-Garcia olyan súlyosan megsérült, hogy másnap belehalt sérüléseibe.

A Los Angeles Times jelentése szerint Martinezt már a kórházban őrizete vették, és gyilkossággal és idős ember bántalmazásával vádolják. A valláson alapuló gyűlölet-bűncselekmény elkövetése pedig tovább súlyosbíthatja büntetését. Akár 28 év szabadságvesztésre is ítélhetik – írja a v4na hírügynökség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!