őrülten dögös

2021.02.26. 15:40

Naomi Campbell 50 évesen is simán bevállal egy félmeztelen szexi címlapot

Egy tollas fejdísz és egy fekete bugyi pont elég...

Supermodel Naomi Cambell attends the concert of Italian tenor Luciano Pavaroti at the ancient Herodus Attikous theater in Athens, 01 June 2004. AFP PHOTO/ Aris MESSINIS (Photo by ARIS MESSINIS / AFP)

Fotó: AFP / Aris Messinis

A legendás modellt az i-D magazin tavaszi számának címlapjához fotózták félmeztelenül, a lapban pedig további félmeztelen képeket is találhat az olvasó – írja a Bors.

Nagyon büszke vagyok a képekre, nagyon boldog vagyok, hogy megkerestek ezzel a fotózással, hatalmas megtiszteltetés, hogy engem kértek fel. A képeken csak színes bőrű kreatívok dolgoztak, az ilyesmi nagyon ritka – magyarázta a modell.

A sorozatot Kenyában készítették. Mint Campbell elmondta, azt szeretné, ha az olvasók arra is rájönnének a képeket nézegetve, hogy Kenya és Afrika gyönyörű.

- Szeretném hinni, hogy az emberek napjainkban nyitottabbak, és elkezdték megérteni, hogy az igazi szépség Afrikában található. Rengeteg kinccsel, rejtett titkokkal lehet itt találkozni. 1994 óta járok vissza Afrikába és mindig felfedezek valami újat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!