Bulvár-celeb

2021.03.30. 05:50

Hajtóvadászat indult: összekeverték valakivel, szabadon engedték a börtönből a szexragadozót

A férfit egy szabadulni készülő rabbal keverhették össze, azóta viszont nem találják.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

A 24 éves William Fernandezt még tavaly áprilisban csukták le, méghozzá szexuális erőszak, kábítószer birtoklása és közszeméremsértés miatt. A férfi azóta is rácsok mögött ült egy londoni börtönben, és a tárgyalására várt, egészen szerdáig, amikor is besétáltak a cellájába, és közölték vele, hogy szabadon távozhat.

Maga Fernandez sem értette, hogyan is lehetséges ez, de a pillanatnyi döbbenet után olyan villámgyorsan szedte össze a cuccait, hagyta el a börtönt és tűnt el, hogy azóta sem találják – írja a Metro.

Fotó: Rendőrségi felvétel

A börtönőrök csak jóval később, délután jöttek rá a súlyos tévedésre, ekkor szóltak feletteseiknek, hogy mi is történt, akik azonnal körözést adtak ki Fernandezre, azonban azóta is bottal ütik a nyomát.

Azt még egy kamerafelvételen ugyan látták, hogy felszállt a londoni metróra és észak felé vette az irányt, innentől azonban teljesen elvesztették, a férfi szinte felszívódott.

Fotó: Rendőrségi felvétel

A zsaruk azóta valóságos hajtóvadászatot indítottak Fernandez után, de nem lesz egyszerű dolguk, mivel a férfinak korábban sem volt állandó lakcíme, és bár folyamatosan elemzik az összes térfigyelőt, eddig sehol nem bukkant fel:

„A tisztek minden lehetséges vonalat megvizsgálnak annak érdekében, hogy Fernandezt felkutassák és visszahozzák a börtönbe – mondta Rory Wilkinson nyomozó – Emellett a lakosság segítségét is kérjük, értesítsenek minket arról, ha bárhol meglátják, vagy bármit is tudnak róla” – kérte a felügyelő.

A börtönben azóta belső vizsgálat indult, hogy kiderítsék, ki hibázott ekkorát, egyelőre csak annyit tudni, hogy Fernandezt vélhetően egy másik rabbal keverhették össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!