nincs egyedül

2021.05.10. 17:50

50 alkalommal rabolták el az ufók és ezt bizonyítani is tudja – állítja egy nő

Az 50 éves, bradfordi Paula Smith azt állítja, hogy a földönkívüliek elrabolták, űrhajójukba vitték és megmutatták neki a technológiájukat, amiről mi csak álmodhatunk.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Paula Smith azt állítja, hogy kislány korában rabolták el először a földönkívüliek és ez azóta is folytatódott. Az 50 éves nő zúzódásokról osztott meg képeket, amelyeket elmondása szerint az idegenek okozták, amikor legutoljára elrabolták őt. Egy ezüstszínű ufót is lerajzolt, hogy megmutassa, hogy néznek ki – írja a Daily Star nyomán a life.hu.

„Ötvenkét paranormális eseményt tapasztaltam eddig. Nincs figyelmeztetés és nem tudom érzékelni, hogy bármi is történni fog. Csak megtörténik. Csak annyit tehetek, hogy a szokásos módon folytatom az életemet, különben megőrülök”

– nyilatkozta Paula, aki azt állítja, hogy a földönkívüliek űrhajójában is járt, akik megmutatták neki, milyen technológiájuk van.

„Csináltak nekem egy diavetítést, melyen egy gyönyörű folyó egyszer csak fekete lett, a kék ég pedig vérvörös. Hamar rájöttem, hogy ez egy film arról, hogyan pusztítja el az ember a kapzsisága miatt a Földet”

– mondta Paula, aki állítása szerint egy háromszög alakú zúzódással az arcán és az ujjlenyomattal a karján tért haza. Eddig nem beszélt erről, mivel attól félt, őrültnek tartják majd, bár szerinte több ezer ember van még a Földön, akiknek hasonló élményei vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!