Bulvár-celeb

2021.06.28. 07:10

Végzetes balesetet okozott orális szex közben egy férfi

A férfi nagyon felelőtlenül viselkedett. Mint kiderült, több szer hatása alatt állt a történtek idején. Tette következményei visszafordíthatatlanok.

Forrás: Shutterstock

Három kültéri asztalnál ülő embert gázolt el San Joséban a 32 éves Alex Moreno. A balesetben ketten megsérültek, egyikük pedig életét vesztette. A férfinek halálos baleset okozása miatt és befolyásoltság alatt történő vezetésért is felelnie kell – írja a Metropol.

A férfit a baleset előtt elküldték egy bárból, mert viselkedése vállalhatatlanná vált az elfogyasztott alkoholtól és valószínűleg kokaintól – írja az eastbaytimes.com.

A szemtanúk állítják, ezután a férfi egy huszonéves nő társaságában a parkolóba ment, ahol beszálltak a férfi munkához használt kisteherautójába. A nő orálisan kényeztetni kezdte a férfit, amikor a jármű elindult.

A kocsi hátrafelé kezdett gurulni, eközben gázolt el három embert. Ketten súlyos lábsérülést szenvedtek, egy 35 éves nő életét pedig nem tudták megmenteni. A vezetőt letartóztatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!