Bulvár-celeb

2021.07.21. 13:47

Titkos jelekkel üzent Vilmos és Katalin Harry-nek és Meghan-nek

A királyi szakértő szerint Vilmos herceg és felesége, Kate Middleton valójában Harry-nek és Meghan-nek üzennek a mostani viselkedésükkel.

Britain's Princess Charlotte of Cambridge, accompanied by her father, Britain's Prince William, Duke of Cambridge, her mother, Britain's Catherine, Duchess of Cambridge and her brother, Britain's Prince George of Cambridge,arrives for her first day of school at Thomas's Battersea in London on September 5, 2019. (Photo by Aaron Chown / POOL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

A hónap elején Cambridge hercege határozottan elítélte a fekete angol játékosok elleni rasszizmust az Olaszország elleni szívszorító döntő után. Vilmos herceg nyilatkozata erőteljes és különösen releváns volt Harry és Meghan királyi családdal szembeni vádjai után. A szakértők szerint valójában ez egy jelzés volt Harry és Meghan számára, akik rasszizmussal vádolták meg a királyi családot a hírhedt Oprah-interjú során – írja a Daily Star nyomán a life.hu.

Vilmos és Katalin eddig méltóságteljesen hallgattak, de most hagyják, hogy cselekedeteik helyettük beszéljenek. Majdnem olyan, mintha titkos üzenetet küldenének Harry-nek és Meghan-nek, mondván: Folytatjuk tovább, még mindig itt vagyunk, nem hátrálunk meg, megyünk előre.

- állítja a királyi szerző, Duncan Larcombe.

Harry és Meghan többször kiverte a biztosítékot a királyi családnál az elmúlt hónapokban, Vilmos most megelégelte a hallgatást és úgy döntött, hogy ezután Harry és Meghan szabályai szerint fog játszani.

A testvérpár édesanyjuk szobrának felavatásán találkoztak utoljára. Sokan abban reménykedtek, hogy ez majd elhozza a várva várt békét a két fivér közt, ám az avatás után nem sokkal Harry haza is tért Amerikába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!