Bulvár-celeb

2021.08.24. 05:50

Egy ismerős kikotyogta: ezért üthette meg Britney Spears a házvezetőnőjét

Britney Spears kutyái halál közeli állapotba kerültek, ezért a házvezetőnő úgy vélte, hogy az állatok megmentésének egyetlen módja, ha állatorvoshoz viszi őket.

Britney Spears Chanteuse danseuse actrice femme d affaires et icone culturelle americaine 2004. Collection Christophel © LECOEUVRE PHOTOTHEQUE (Photo by LECOEUVRE PHOTOTHEQUE / Collection ChristopheL via AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Collection ChristopheL via AFP

Közeli források azt állítják, hogy Britney kutyái közül az egyiknek súlyos emésztési problémái vannak, ezért mindkét kutyát speciális táppal kellett volna etetni. A házvezetőnő nagyon megijedt, amikor látta, hogy a kutyákat rendszeresen házi koszttal etetik, ami miatt az egyik állat nagyon beteg lett. Ráadásul mind a két kutya kiszáradt vízhiány miatt, így a házvezetőnő úgy döntött, hogy állatorvoshoz viszi őket, majd kutyaszitterekre bízta őket – írja a TMZ nyomán a life.hu.

A heves vitát az váltotta ki, hogy a házvezetőnő megmutatta a kutyákról készült képeket az énekesnőnek, aki erre nagyon dühös lett, mert azt hitte, hogy a házvezetőnő édesapjának csinálta a képeket, aki el akarja venni a kutyáit.

Megragadta a telefont és állítólag közben megütötte a nő karját, bár Britney ezt a mai napig tagadja. A rendőrség még nyomoz az ügyben, a kutyák pedig azóta sem tértek haza Britney otthonába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!