Bulvár-celeb

2021.08.24. 18:50

Lehullt a lepel: ezzel a vonzó nővel volt különleges kapcsolata Fülöp hercegnek

Bár erről eddig nem nagyon szólt a fáma, a Korona című sorozat következő évadjában fellebbenti a fátylat Fülöp herceg és Penny Knatchbull különleges kapcsolatáról.

Fotós: AFP

A burmai Mountbatten grófnő – 32 évvel volt fiatalabb a néhai Edinburgh hercegnél, aki 99 éves korában hunyt el – évek óta a királyi család belső körének megbízható tagja, akit leginkább az autóvezetés szenvedélye kötött Fülöp herceghez. Fülöp szűk körben tartott temetésén a herceg személyi titkárán kívül ő volt az egyetlen „nem családtag”. A személyzet általában „és még”-nek becézte, ugyanis valahányszor Fülöp herceg felsorolta, kiket szeretne meghívni egy királyi rendezvényre, mindig úgy fejezte be, hogy „és még Penny-t” – írja a The Sun.

Penny 20 éves volt, amikor bemutatták Fülöp hercegnek. A fiatal lány Fülöp keresztfiához ment feleségül, innen származott az ismeretség. A fiatal nő és az idősebb herceg akkor kerültek közelebb egymáshoz, amikor Penny 5 éves lánya veserákban meghalt.

Fülöp a szárnyai alá vette a gyászoló nőt és hatalmas támogatást nyújtott neki a nehéz időkben. Bátorította Pennyt: folytassa a autóvezetést, hogy elterelje a figyelmét, olyan rendezvényeken jelent meg vele, mint a Windsor királyi lókiállítás, és számos, a sporthoz kapcsolódó társasági összejövetel – írja a life.hu.

Sokszor suttogták, hogy esetleg több is lehet köztük, mint barátság, de Fülöp mindig nevetett ezeken a spekulációkon. Véleménye szerint minden nővel hírbe hozták, akivel csak szóba állt.

Hogy Erzsébet királynő mit szólt ehhez a különleges barátsághoz, sosem tudjuk meg, mindenesetre feltételezhető, hogy nem örül neki, hogy ez a baráti szál is megjelenik a népszerű sorozatban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!