Bulvár-celeb

2021.10.18. 10:55

Kidobott szelvénnyel lett lottómilliomos egy férfi

A tajvani lottótársaság a sorsolás után ellenőrzi a nyertes szelvényeket, de miután nem jelentkezett senki az egymillió tajvani dolláros (11 millió forintos) fődíjért, megkérte a rendőrséget, hogy keresse meg a szerencsés nyertest.

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A nyertes szelvény adatait, amin a feladás időpontja is szerepelt, a lottótársaság átadta a rendőrségnek, akik a térfigyelő kamerák segítségével kutatták fel a nyertest – írja a Taiwan News nyomán a Bors.

A feladás időpontja és helye szerint a rendőrség átnézte az utcai kamerák felvételeit, amin észrevették, hogy valaki egy sorsjegyet dobott ki az utcai szemetesbe, majd robogóval elhajtott a helyszínről.

A robogó rendszáma alapján megtalálták a különösen szerencsés nyertest, aki először átverésnek hitte az egészet. A rendőrök azonban elkísérték az üzletbe, ahol a szelvényt vásárolta, hogy átvegye a nyereményét. A boldog nyertes az üzlettulajdonosnak kétezer tajvani dollárt, azaz 22 ezer forintnak megfeleő összeget akart adni, a tulaj azonban csak a felét fogadta el, amiből cukorkákat vett ügyfeleinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!