Elismerésre méltó

2021.12.25. 19:00

Hatalmas dolgot tett Edvin Marton családja: 7 tonna szemetet gyűjtöttek össze Bali partjainál

Az egykori Miss Balaton, Marton Adrienn és gyermekei úgy döntöttek, ha már a szigeten élnek, kiveszik a részüket az óceánpart megtisztításából. Hihetetlen mennyiségű hulladékot szedtek össze.

Két nap alatt 7 tonna szemetet gyűjtöttek össze az óceánparton, ami őszinte döbbenetet váltott ki Adriennből, szívszorító látványként írta le. Instagramon meg is mutatta, hogy néz ki ekkora mennyiségű hulladék - derült ki a Life.hu cikkéből.

„Ennyi hulladék került összegyűjtésre a hozzánk közeli óceánpartokon... Ma mi is csatlakoztunk az önkéntesekhez. Annyira jó volt látni, hogy az indonézek együtt a külföldi turistákkal, a gyerekek együtt a felnőttekkel tisztítják meg a partokat ettől a mérhetetlen szennyezéstől. 

A srácaim nem, egyáltalán nem voltak lelkesek, amikor mondtam nekik, hogy a forróságban, a szemét között kell majd kapargatni... De, azt gondolom, itt az idő, hogy ők is megérezzék, micsoda következménye van a mérték nélküli, halmozó életmódnak, és tegyenek ellene" - írta bejegyzésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!