Megható

2022.03.24. 06:10

Mindennap új rajzzal várja haza halott édesapját a négyéves kislány

A kicsi a polcán őrzi a férfi fotóit, és még mindig reménykedik benne, hogy újra találkozhat vele.

Connor Dockertyt, a kétgyermekes édesapát egy 14 éves fiú késelte halálra. Utolsó leheletével azt kérte, mondják meg a gyerekeinek, szereti őket. Leigh McCallum, az édesanya elmondta, Connor négyéves kislánya azóta sem érti, hol van az édesapja és miért nem megy haza hozzájuk – írja a Bors.

 

„Connor az első perctől rajongott a kislányunkért, csodálatos kötelék alakult ki közöttük. Apuci pici lánya volt. Hiába ért véget a kapcsolatunk Connorral, minden hétvégén a lányával volt, és minden este felhívta lefekvés előtt, és elmondta neki, mennyire szereti. 

Az volt a legnehezebb dolog, amit valaha meg kellett tennem, hogy el kellett neki magyaráznom, hogy az apja elment. Egyszerűen nem értette, hogy ez miért történt meg és miért nem találkozhat vele. 

A következő napok és hetek nehezek voltak számára, annyi kérdése volt, és én egyikre sem tudtam a választ. Connor temetése után kezdtem látni, hogy édesapja elvesztése mennyire hatott rá. Zárkózott lett, csendes és szorongó, és ideje nagy részét a közelemben töltötte” – idézi fel az édesanya.

 

 

 


„Velem kezdett aludni, mert gyakran felriadt éjszaka. Elmondta, hogy aggódik a családja miatt, és nem akarja, hogy más is elhagyja őt. A szobájában egy polcon őrzi az apjáról készült fotókat, és még mindig rajzol neki képeket, kártyákat készít neki az iskolában és otthon. Mindegyiket eltette abban a reményben, hogy egy nap majd át tudja adni neki” - mesélte összetörve Leigh.

 

Illusztráció: Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!