Megdöbbentő képek

2022.06.25. 06:05

Így még sosem láttuk Brad Pittet

Az 58 éves színész a mai napig a nők bálványa, bár egy ideje – főként válása után – kissé visszavonultan él, egyre kevesebbet forgat, mivel önmagára koncentrál. Egy mélyinterjúban vallott gyengeségeiről és arról, hogyan lábalt ki a válása utáni nehéz időszakból.

Pittel a GQ magazin készített egy átfogó mélyinterjút, melyben a színész őszintén vallott tönkrement házasságáról, alkohol és nikotinfüggőségéről is. A színész bevallotta, hogy ha valamire rászokik nem tud mértéket tartani, olyan "mindent bele típus", vagy csinál valamit vagy nem.

A dohányzásról végül a pandémia idején sikerült végleg leszoknia, az alkoholproblémáival már a 2016-os válása után elkezdett komolyabban foglalkozni. A színész bevallotta, hogy egyedül nem ment a leszokás, így az Anonim Alkoholistákhoz járt gyűlésekre.

Egy nagyon klassz férfi csoportba jártam, ami valóban zártkörű és szelektív volt, így biztonságban érezhettem magam. Szembesültem mások problémáival is...– mondta Pitt az interjúban, melyben sok mély témát boncolgattak.

A magazin, az interjú hanvgételéhez hasonlóan, szürreális fotókon ábrázolja Brad Pittet, ahogy még soha sem láthattuk korábban – írja a Just Jared.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!