Aggódnak a rajongók

2022.10.04. 21:42

Valamit rejteget III. Károly a királyi család új portréján

Az új portré III. Károly királyt, Kamilla királynét, valamint a walesi herceget és hercegnét ábrázolja.

Fotó: Jonathan Brady / POOL / AFP

Alig 24 órája jelent meg a legújabb portré a királyi családról, melyen III. Károly király, Kamilla királyné, Vilmos herceg és Katalin hercegné látható. A fotót azonban egyből elemezni kezdték a rajongók, s szerintük valami nem stimmel – írja a Daily Star alapján a Ripost.

A kép, melyet cikkünk végén találsz, szeptember 18-án, 10 nappal II. Erzsébet királynő halála után készült a Buckingham-palotában, egy nappal a hivatalos állami temetés előtt.

A 73 éves III. Károly bal kezét a zsebébe rejtette, jobb karját pedig óvatosan a királyné dereka köré fonta. A szokatlan pózt látva azonnal beindultak a találgatások. Egyesek szerint a király a duzzadt ujjait szerette volna elrejteni, aminek hátterében komoly betegség húzódhat meg. Dr. Gareth Nye, a Chesteri Egyetem vezető oktatója a múlt hónapban beszélt a Daily Starnak arról, hogy mi okozhatja ezt a királynál.

„Az ödéma gyakori állapot, és leginkább a 65 év felettieket érinti, mivel a folyadékkontroll képessége korlátozott” – mondta a kutató.

A 73 éves király ujjaival kapcsolatos találgatások egyébként 2021-ben robbantak ki, amikor egy fényképen, amin egy korsó sört csapol éppen egy dél-londoni eljegyzés során, a rajongók észrevették, hogy be vannak dagadva az ujjai. Azóta aggodalom övezi a király egészségi állapotát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!