Bulvár-celeb

2023.05.26. 01:05

Kiderült, miben halt meg Tina Turner (videó)

Exkluzív felvétel készült arról, ahogyan Tina Turner svájci házához mécseseket és virágokat visznek a gyászoló rajongók.

2000. augusztus 15-én a lengyelországi Sopotban készített kép Tina Turnerről

Fotó: MTI/PAP/Maciej Kosycarz

Tina Turner hosszan tartó betegség után, 83 éves korában halt meg. Az elmúlt években a legendás énekesnő egészségügyi állapota megromlott. 2016-ban bélrákot diagnosztizáltak nála, 2017-ben pedig veseátültetésen esett át.

A DailyMailnek az énekesnő képviselői megerősítették, hogy Tina Turner otthon, természetes halállal halt meg. 

Tina Turner utolsó fotója: jó ideje nem engedett betekintést az életébe. Legutóbb 2021 márciusában osztott meg egy fotót magáról
Forrás: Twitter

Az elmúlt időben Tina Turner komor hangulatban volt. Fiai mindketten meghaltak. Raymond Craig 2018-ban, 60 évesen öngyilkos lett, Ronnie Turner 62 évesen, 2022-ben halt meg vastagbélrákban. Azóta lényegében a halálra készült. Két hónapja, egy Instagram posztban szinte elbúcsúzott rajongóitól, egyik utolsó nyilvános nyilatkozatában, április 9-én a The Guardian című lapnak pedig azt mondta: reméli, a világ emlékezni fog rá, és nem fél a haláltól... 

A két éve megjelent, róla szóló portréfilmben úgy emlékezett vissza, hogy életében a sikerek, a világhírnévvel járó vagyon sem tudták ellensúlyozni a szenvedéseit.

Halálhíre óta a svájci házánál a rajongók mécsesekkel és virágokkal róják le kegyeletüket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!