Bulvár-celeb

2021.11.06. 05:50

Tragédia történt, kisbabás családot gázoltak el a járdán

A nyugdíjas sofőr elgázolt egy boldog családot, éppen kisgyermeküket vitték ki a friss levegőre. A nagymama nem élte túl a balesetet.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Borzalmas baleset történt Schildow községben, Berlintől északra. Egy autó idős sofőrje eddig tisztázatlan okokból váratlanul lehajtott az útról, és a padkán átugratva felhajtott a járdára.

Elsodort egy nagymamát, aki épp az unokáját tolta babakocsiban, valamint fiát, aki mellettük sétált. A 60 éves asszony a helyszínen életét vesztette, míg a mellette sétáló 36 éves fia lábtörést szenvedett. A babakocsiban alvó kétéves gyermek könnyebb sérüléseket szenvedett a fején.

A balesetet okozó jármű sofőrje, egy nyugdíjas férfi szintén súlyos sérüléseket szenvedett Őt mentőhelikopterrel szállították az egyik berlini kórházba, ahol vasárnap este belehalt sérüléseibe – írja a TAG24 nyomán a Bors.

A rendőrség keresi a baleset szemtanúit a történtek pontos rekonstruálása érdekében. A baleset által okozott vagyoni kárt mintegy 30 000 euróra (10,8 millió forint) becsülik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!