várható volt

2019.05.13. 16:55

Bevonták a részegen kocsikázó Chelsea-játékos jogsiját

Húsz hónapra bevonták a jogosítványát Danny Drinkwaternek, a Chelsea válogatott labdarúgójának, aki áprilisban ittas állapotban vezetett és egy falnak ütközött.

Chelsea's English midfielder Danny Drinkwater warms up for the English Premier League football match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford in Manchester, north west England, on February 25, 2018. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP

Fotó: Oli Scarff

Az ítélet szerint a 29 éves középpályásnak – aki beismerte bűnösségét – 70 óra közmunkát is el kell végeznie.

A háromszoros angol válogatott Drinkwaterrel két nő is utazott, ők könnyebb sérüléseket szenvedtek, más jármű nem volt érintett. Az eset Anglia északnyugati részén, Chesire közelében történt.

A 2016-ban bajnok Drinkwater 2017-ben szerződött a londoni csapathoz a Leicester Citytől, de legutóbb több mint egy éve lépett pályára tétmérkőzésen.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában