nationalelf

2019.05.22. 16:10

Kroos és Ter Stegen nélkül vágnak az Eb-selejtezőknek a németek

Toni Kroos és Marc-André ter Stegen sérülés miatt nem játszhat a német labdarúgó-válogatottban a júniusi Európa-bajnoki selejtezőkön.

German national football team's members: midfielder Toni Kroos (R), goalkeeper Marc-Andre Ter Stegen (C) and midfielder Ilkay Guendogan pose during the official presentation of the team's new kit for the FIFA 2018 Russia World Cup, on November 7, 2017 in Berlin. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Odd Andersen

Joachim Löw szövetségi kapitány szerdán kihirdetett 22 fős keretéből a Real Madrid világbajnok középpályása izomsérülés, az FC Barcelona kapusa pedig térdfájdalmak miatt maradt ki.

A Bayern München kapusa, az ugyancsak vb-győztes Manuel Neuer vádlisérülés miatt március vége óta nyolc tétmérkőzést is kihagyott, ennek ellenére szerepel a névsorban, mert felépülése esetén számít rá a szakvezető.

A németek június 8-án Fehéroroszországban lépnek pályára, három nappal később pedig Észtországot fogadják a C csoportban, amelynek tagja még Hollandia és Észak-Írország.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában