félrevezetés?

2019.10.29. 14:07

Rejtélyes üzenetet posztolt Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic svéd labdarúgó talán karrierje folytatását is érintő bejegyzésben utalt arra, hogy visszatér Spanyolországba.

Sweden's biggest football star, Los Angeles Galaxy's forward Zlatan Ibrahimovic, attends a press conference ahead of the unveiling of a 2,7 m bronze statue of him on October 8, 2019 near the stadium where he made his professional debut in his hometown of Malmo in southern Sweden. (Photo by Johan NILSSON / TT News Agency / AFP) / Sweden OUT

Forrás: AFP / TT News Agency

Fotó: Johan Nilsson

A 38 éves csatár egy közösségi oldalára kitett videoüzenetben annyit mondott:

„Szervusz, Spanyolország. Ezt figyeld! Visszatérek!”

Ibrahimovic tavaly igazolt a Los Angeles Galaxyhez, ahol az év végén lejár a szerződése, és már hetek óta arról találgat a nemzetközi sportsajtó, hogy hová igazol. A svéd csatár

többször elmondta, hogy elképzelhetőnek tartja visszatérését Európába, de konkrétumokról nem számolt be.

Az elmúlt hetekben két olasz klub, a Napoli és a Bologna érdeklődéséről lehetett olvasni.

A játékostól amúgy nem állnak távol a félrevezető internetes bejegyzések, amelyek gyakran szolgálnak reklámul szponzorainak.

Ibrahimovic a 2009/2010-es idényben a Barcelona játékosa volt, amellyel bajnoki címet, európai Szuperkupát és klubvilágbajnokságot nyert. Miután azonban többször konfrontálódott az akkori vezetőedzővel, a játékosaitól vasfegyelmet követelő Josep Guardiolával, egy szezon után távozott.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában