nhl

2019.11.29. 09:27

Tízgólos mérkőzésen győzött a Devils

A New Jersey Devils 6-4-re győzött az immáron hat mérkőzés óta nyeretlen Montreal Canadiens otthonában az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) csütörtöki játéknapjának egyetlen találkozóján.

A meccs legeredményesebb játékosa Blake Coleman, a Devils csatára volt, aki két gólt és két gólpasszt szerzett, míg Travis Zajac egy góllal és a két passzal, Nyikita Guszev pedig három assziszttal vette ki a részét a sikerből. A vendéglátóknál Jesperi Kotkaniemi volt a legjobb egy-egy góllal és gólpasszal.

A rendkívül izgalmas találkozón rengeteg volt a kapura lövés mindkét oldalon, a Canadiens 48-szor, míg a Devils 35 alkalommal próbálkozott. A második harmad közepéig felváltva estek a gólok, a New Jersey háromszor került előnybe, a kanadaiak pedig háromszor egyenlítettek. A negyedik vendégtalálatra viszont nem jött válasz, s egy rövid, 16 másodperces periódust leszámítva a záróharmadban szinte végig egygólos előnyben játszottak a vendégek, akik üres kapus góllal döntötték el a két pont sorsát.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában