everton

2019.12.26. 14:15

Türelmet kér a szurkolóktól Ancelotti

Az Everton élére nemrég kinevezett Carlo Ancelotti szerint türelmesnek kell lenniük a szurkolónak Moise Keannel, a gárda fiatal olasz futballistájával szemben, aki még nem talált be új csapatában.

(FILES) In this file photo taken on December 10, 2019 Napoli's Italian head coach Carlo Ancelotti looks on during the UEFA Champions League Group E football match Napoli vs Genk at the San Paolo stadium in Naples. - Carlo Ancelotti has reached "an agreement in principle" to become the next Everton manager, Sky Sports News reported Monday, December 16. (Photo by Tiziana FABI / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Tiziana Fabi

A 19 éves támadóért a liverpooli klub nyáron 27,5 millió eurót fizetett a Juventusnak, a csodatininek kikiáltott csatár azonban egyelőre még egyetlen gólt sem szerzett a Premier League-ben.

„Emlékszem még arra játékosként, amikor Michel Platini megérkezett a Juventushoz. Több mint fél évbe tellett, mire megszokta az új környezetet.

Hasonló volt a helyzet Hirving Lozanóval, amikor a Napolinál dolgoztam, ráadásul ő három évvel idősebb is, mint Kean. Ő egy hatalmas tehetség, de még minden nagyon új számára.

Minden fiatal futballistával szemben türelmesnek kell lenni”

- nyilatkozta a tapasztalt mester.

 

Ancelotti csütörtökön mutatkozik be az Everton kispadján, csapata a tizedik helyen álló Burnley-t fogadja.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában