nba

2020.01.08. 12:00

A Lakers letarolta a Knickset

Sorozatban hatodik mérkőzését nyerte meg a Los Angeles-i csapat.

A kaliforniai találkozó nem tartogatott izgalmakat, a Nyugati főcsoportot vezető hazaiak (30 győzelem/7 vereség) könnyedén múlták felül 30 ponttal a Keleti konferencia 13. helyén álló New York-iakat (10 győzelem/27 vereség) a 31 pontos LeBron James vezetésével.

A meccs egyetlen negatívuma a Lakers számára, hogy

a harmadik menetben megsérült Anthony Davis, miután egy gyűrű alatti összecsapást követően rosszul ért talajt, és a hátára esett.

A 26 éves kosaras a mérkőzést nem tudta folytatni, ugyanakkor az első vizsgálatok alapján nincs komoly baja, viszont további teszteket is végeznek majd nála.

A címvédő Toronto Raptors erősen tartalékosan lépett pályára a vendég Portland Trail Blazers ellen. Kezdőötöséből három kosaras, Fred VanFleet, Pascal Siakam és Marc Gasol is hiányzott sérülés miatt, ráadásul a szintén alapembernek számító Norman Powell sem volt bevethető. Mindezek ellenére egészen az utolsó percig vezetett a csapat, a hajrában viszont előbb Damian Lillard egyenlített, majd

négy másodperccel a vége előtt a találkozó legjobbja, a 35 éves Carmelo Anthony (28 pont) eldöntötte a vendégek javára a meccset.

A Detroit Pistons a térdműtéten átesett Blake Griffin nélkül is győzni tudott két ponttal a Cleveland Cavaliers otthonában, míg az Oklahoma City Thunder főként Chris Paul (28 pont) remeklésével verte hosszabbításban a sorozatban nyolcadik alkalommal veszítő Brooklyn Nets együttesét.

Eredmények:

Cleveland Cavaliers-Detroit Pistons 113-115

Toronto Raptors-Portland Trail Blazers 99-101

Brooklyn Nets-Oklahoma City Thunder 103-111, hosszabbítás után

Memphis Grizzlies-Minnesota Timberwolves 119-112

Phoenix Suns-Sacramento Kings 103-114

Los Angeles Lakers-New York Knicks 117-87

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában