nfl

2020.01.09. 10:51

Tom Brady nem adja fel

A New England Patriots hatszoros Super Bowl-győztes irányítója címvédő csapatával a rájátszás első fordulójában búcsúzott a Tennessee Titansszel szemben, a 42 éves klasszisnak pedig ezzel karrierje egyik leggyengébb szezonja zárult le.

(FILES) In this file photo taken on January 4, 2020 Tom Brady #12 of the New England Patriots reacts in frustration during the the AFC Wild Card Playoff game against the Tennessee Titans at Gillette Stadium in Foxborough, Massachusetts. - Six-time Super Bowl champion quarterback Tom Brady said January 8, 2020 he plans to play in the NFL next season at age 43, but where he would play remains a major mystery. In a posting on his Instagram account, Brady looked back on this past campaign with the New England Patriots, which ended with a Saturday home playoff loss to Tennessee, and into his future as a free agent."In both life and football, failure is inevitable. You don't always win," Brady said. (Photo by Maddie Meyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)

Forrás: AFP / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Fotó: Maddie Meyer

Az amerikai szaksajtó már a mérkőzés előtt azt találgatta, vajon ez lesz-e Brady pályafutásának utolsó összecsapása, maga az érintett pedig a kiesés után nem adott egyértelmű választ erre.

Aztán szerdán Instagram-oldalán tett közé egy hosszabb bejegyezést, amely alapján úgy tűnik, folytatja pályafutását:

„Az életben és az amerikaifutballban is elkerülhetetlen a kudarc. Nem mindig lehet nyerni. Ugyanakkor a vereségből mindig lehet tanulni, és fel lehet állni, hogy újra bizonyíts a stadionban. Ott fogtok megtalálni, mert tudom, hogy még mindig van mit bizonyítanom”

- fogalmazott Brady.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában