nagy fogás

2020.02.13. 16:10

Hivatalos: Zijes a Chelsea-ben folytatja (videó)

Az Ajax Amsterdam bejelentette, hogy marokkói szélsője, Hakim Zijes a nyártól a londoni labdarúgócsapatban folytatja a pályafutását.

(FILES) In this file photo taken on May 8, 2019 Ajax's Moroccan midfielder Hakim Ziyech celebrates after scoring the second goal during the UEFA Champions League semi-final second leg football match between Ajax Amsterdam and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff Arena, in Amsterdam. - Ajax attacking midfielder Hakim Ziyech is set to move to Chelsea in the summer after the clubs agreed a deal in principal, a Dutch newspaper reported on February 12, 2020. (Photo by EMMANUEL DUNAND / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Emmanuel Dunand

A holland klub az előző szezonban bajnok és kupagyőztes lett, ráadásul a Bajnokok Ligájában bejutott a legjobb négy közé, és a sikerek egyik fő letéteményese a 26 éves afrikai támadó középpályás volt. A játékos ázsiója a mostani idényben tovább emelkedett, mivel a bajnokságban és a BL-ben nyolc gólt szerzett és 18 gólpasszt adott.

Zijesért 40 és 44 millió euró közötti összeget fizet a londoni egyesület – közölte az Ajax, hozzátéve, hogy a futballista Amszterdamban fejezi be a szezont, majd július elsején csatlakozik a Chelsea-hez.

És hogy mi várható? Valami hasonló:

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában