Járvány

2020.04.23. 12:10

Összecsapnak a golf legnagyobbjai az NFL királyaival

Az ameriaifutball-liga (NFL) két legendás irányítója, Tom Brady és Peyton Manning májusban jótékonysági golfmeccsen szerepel a sportág két legnépszerűbb amerikai játékosával, Tiger Woodsszal és Phil Mickelsonnal.

US team captain Tiger Woods (C), US player Zach Johnson (R) and caddy Joe LaCava (L) speak after Woods won his match on the final day of the Presidents Cup golf tournament in Melbourne on December 15, 2019. (Photo by SIMON BAKER / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --

Forrás: AFP

Fotó: Simon Baker

A közvetítő TNT csatorna egyelőre részleteket nem árult el a „Bajnokok a jótékonyságért” elnevezésű mérkőzésről, melyen vélhetően két párra osztva küzdenek majd meg egymással a felek egy floridai helyszínen, a találkozóból befolyó összeget pedig a koronavírus-járvány elleni harcra fordítják.

„Nem lesznek lelátók, nem lesznek nézők, de a televízióban látható lesz. Azt gondolom, hogy az emberek ki vannak éhezve, hogy ilyesmit lássanak”

- mondta Ron DeSantis, Florida kormányzója.

Woods és Mickelson a golf két legeredményesebb aktív játékosa, előbbi 15, utóbbi öt Major-versenyt nyert meg. Brady és Manning pedig minden idők legjobb irányítói közé tartoznak.

A még mindig aktív, 42 éves Brady hatszor nyert bajnokságot, míg a már visszavonult, 44 éves Manning kétszer.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában