komoly érdeklődés

2020.05.25. 05:48

Ajánlatot kaphatott Marozsán Dzsenifer a Manchester Citytől

Marozsán Dzsenifer, a németek magyar származású olimpiai bajnok labdarúgója iránt komolyan érdeklődik a Manchester City.

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Április közepén még úgy tűnt, a Bajnokok Ligája-címvédő francia Olympique Lyon játékosa a Utah Royals FC színeiben folytatja pályafutását, de az amerikai klub visszavonta az ajánlatát, mert az Egyesült Államokban a koronavírus-járvány miatt jelentősen lerövidül a szezon.

Jean-Michel Aulas, az Olympique Lyon elnöke vasárnap az RMC Sportnak elmondta: a középpályásnak több ajánlata is van, a Manchester City is komolyan érdeklődik iránta. Marozsán jelenleg gondolkodik a lehetőségeken, de azt sem zárja ki, hogy a francia csapatnál maradjon.

🚨BREAKING: Manchester City have submitted an offer for Lyon playmaker Dzsenifer Marozsán. The German international was set to join Utah Royals FC, but the current coronavirus pandemic has halted the move. (Source: " target="_blank" rel="noopener noreferrer">@RMCsport) pic.twitter.com/sozjdeQmFR

— Womens Transfer News (@womenstransfer) " target="_blank" rel="noopener noreferrer">May 24, 2020

Marozsán 2016-ban, már BL-győztesként került az FFC Frankfurttól a Lyonhoz, amellyel az elmúlt három idényben bajnok és BL-győztes lett, kétszer pedig megnyerte a Francia Kupát is.

Lyoni időszaka alatt Franciaországban a profi labdarúgókat tömörítő szervezet (UNFP) háromszor választott meg az év legjobb női játékosának, eközben Németországban is mindhárom esztendőben ő lett a legjobb női labdarúgó.

Forrás: MTI

Borítókép: A francia Olympique Lyon magyar származású csatára, Marozsán Dzsenifer ünnepel a szurkolókkal, miután csapatával 4-1-re győztek a spanyol FC Barcelona ellen a női labdarúgó Bajnokok Ligája budapesti döntőjében a Groupama Arénában 2019. május 18-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában