Járvány

2020.05.28. 14:40

Csak jövőre kerülhet be Kobe Bryant a Hírességek Csarnokába

Augusztus végéről a jövő évre halasztották a kosárlabdázó Hírességek Csarnokának idei beiktató ünnepségét az amerikai Springfieldben.

Retired NBA star Kobe Bryant is pictured at the Kobe Academy at the Greater China headquarters of NIKE Inc. in Shanghai, China, 29 June 2016.

Forrás: AFP / Imaginechina

Fotó: Yu Jianzhong

A Hírességek Csarnokának irányító testületét vezető Jerry Colangelo szerdán közölte az ESPN-nel, hogy a koronavírus-járvány hatásai miatt döntöttek a halasztás mellett,

a legvalószínűbb pedig az, hogy a ceremóniát a jövő év első negyedében tartják majd meg.

Az idei beválasztottak névsorát április elején jelentették be, s ahogy az várható volt, minden idők egyik legerősebb „osztálya” lett a 2020-as.

Bekerült ugyanis három szupersztár, Kobe Bryant, Tim Duncan és Kevin Garnett is.

Ők legkorábban most juthattak be a Hall of Fame-be, mivel legalább öt évnek el kell telnie a visszavonulásuk és a felvételük között.

Bryant, a Los Angles Lakers ötszörös NBA-bajnok, kétszeres olimpiai aranyérmes legendája ugyanakkor már nem élhette meg ezt a megtiszteltetést, mivel január végén helikopter-szerencsétlenségben elhunyt.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában