ökölvívás

2020.05.24. 17:00

Holyfield rendületlenül készül a bunyóra (videó)

Az Instagram-oldalára feltöltött videóval is igazolni kívánta az egykori profi nehézsúlyú bokszvilágbajnok, hogy komolyan gondolja visszatérését a ringbe.

BEVERLY HILLS, LOS ANGELES, CA, USA - MAY 19: Boxer Evander Holyfield arrives at the 2019 American Icon Awards held at the Beverly Wilshire Four Seasons Hotel on May 19, 2019 in Beverly Hills, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP / NurPhoto / image Press Agency

Fotó: Xavier Collin

Az 57 éves amerikai sportember kifogástalan állapotban van, korát meghazudtolóan „szálkás” és mozgásán egyáltalán nem látszik, hogy nemrég kezdte újra az intenzívebb edzéseket.

Visszatérésében segíti honfitársa, a korábbi félnehézsúlyú világbajnok, Antonio Tarver, illetve a királykategóriában sokáig egyeduralkodó, a boksztól három esztendeje visszavonult ukrán Volodimir Klicsko is.

Holyfield leginkább régi nagy riválisával, a szintén élő bokszlegendának számító honfitárssal,

Mike Tysonnal szeretne bemutatkozó mérkőzést vívni.

Az 53 éves Tyson áprilisban jelentette be, hogy visszatér a szorítóba, Holyfield pedig egy hete azt közölte, hogy már zajlottak tárgyalások az ő, valamint Tyson menedzsmentje között kettejük esetleges harmadik összecsapásáról.

Először 1996-ban találkoztak, akkor Holyfield kiütéssel nyert, az 1997-es mérkőzésükön pedig leléptették Tysont, mivel a csata hevében riválisa fülébe harapott.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában