távozik

2020.06.30. 13:11

Benyújtotta lemondását a Benfica vezetőedzője

A lisszaboni gárda trénere a Maritimo elleni 2-0-ás vereség után személyesen közölte döntését Luis Felipe Vieira klubelnökkel, aki tájékoztatta erről az újságírókat.

Benfica's Portuguese coach Bruno Lage gestures during the Portuguese league football match between Vitoria FC and SL Benfica at the Bonfim stadium in Setubal on March 7, 2020. (Photo by CARLOS COSTA / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Carlos Costa

A sportvezető elmondta, hogy a szakember úgy érzi, tarthatatlanná vált a helyzete, mert mindenki azt szeretné, ha távozna posztjáról.

Vieira csak az edző kérését közölte, kérdésekre nem volt hajlandó válaszolni, így azt sem lehet tudni, hogy elfogadta-e a lemondást. Portugál sajtóértesülések szerint ugyanakkor a vezetőség már felvette a kapcsolatot Mauricio Pochettinóval, az argentin trénert novemberben menesztette a Tottenham Hotspur.

A Benfica második helyen áll a portugál bajnokságban, ám a az újraindulás óta gyengén szerepel, öt meccséből mindössze egyet nyert meg, és hátránya már hat pont az ősi rivális Portóval szemben. A hétfőit megelőző meccsén hazai pályán kapott ki 4-3-ra a Santa Clarától.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában