real madrid

2020.06.16. 16:00

Modric is Madridból vonulna vissza

Sergio Ramos után az aranylabdás horvát is a Real Madrid futballistájaként szeretné befejezni játékoskarrierjét – írta a La Gazzetta dello Sport.

Madrid, Spain; 18/01/2020.- Football Soccer of La Liga spanish match 20, 2019-2020 Real Madrid against Sevilla held at Santiago Bernabeu stadium, in Madrid. Luka Modric Real Madrid player. Final score 2-1 Real Madrid winner. Photo: Juan Carlos Rojas/Picture Alliance | usage worldwide

Forrás: AFP / dpa Picture-Alliance

Fotó: Juan Carlos Rojas

A spanyol királyi gárda világbajnoki ezüstérmes horvát játékmestere az olasz lapnak azt nyilatkozta, hogy meggyőződése szerint még két évig tud magas szinten teljesíteni.

„Aztán itt fejezném be a pályafutásomat, de hogy ez így lesz-e, az a klubtól is függ”

- mondta a 34 esztendős középpályás, aki a Tottenham Hotspurtől 2012-ben szerződött át a Realba. Élő kontraktusa 2021 nyaráig szól a fővárosi együttesnél, amellyel az elmúlt években minden jelentős trófeát begyűjtött: bajnokságot, kupát, spanyol és európai szuperkupát, továbbá négy-négy alkalommal klubvilágbajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert.

A legsikeresebb éve 2018 volt, amikor is a horvát nemzeti együttessel ezüstérmes lett az oroszországi vb-n, ő maga pedig kiérdemelte a kontinens legjobb labdarúgóját megillető Aranylabdát.

A válogatottban eddig 127-szer jutott szóhoz, s 16 gólt szerzett.

A koronavírus-járvány miatt felfüggesztett, majd az elmúlt hétvégén újraindult spanyol bajnokságban Modric 23 alkalommal szerepelt a blancóknál, s háromszor volt eredményes.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában