nyolcmenetesre tervezik

2020.07.24. 07:36

Los Angelesben csap össze Mike Tyson és Roy Jones

A volt nehézsúlyú profi bokszvilágbajnok és a korábban öt súlycsoportban is vb-övet szerző Roy Jones bemutató mérkőzését szeptember 12-én tartják meg.

Szeptember 12-én, Los Angelesben rendezik meg a volt nehézsúlyú profi bokszvilágbajnok Mike Tyson és a korábban öt súlycsoportban is vb-övet szerző Roy Jones bemutató mérkőzését.

A szervezők csütörtöki bejelentése szerint a találkozónak a Dignity Health Sports Park többfunkciós sportkomplexum ad otthont – ott játszik az LA Galaxy labdarúgócsapat is -, és megerősítették a korábbi sajtóhíreket, miszerint az összecsapást nyolcmenetesre tervezik.

Az 54 éves Tyson, valamint 50 esztendős amerikai honfitársa, az orosz állampolgársággal is rendelkező Jones pályafutásuk során egyszer közel jártak ahhoz, hogy megütközzenek a ringben, de akkor semmi sem lett a mérkőzésükből.

A visszatérését áprilisban bejelentő Tyson, aki 2005-ben bokszolt utoljára, profiként ötven győzelmet aratott és hatszor maradt alul. A karrierjét 2018-ban befejező Jones a hivatásosok között 66-szor nyert és kilenc vereséget szenvedett.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában