tenisz

2020.08.04. 12:33

Murray szabadkártyát kapott a cincinnati tornán

A férfi viadalokat szervező ATP hétfőn közölte annak a négy játékosnak, közte a háromszoros Grand Slam-tornagyőztes brit Andy Murraynek a nevét, aki szabadkártyával indulhat az ezúttal New York-ban sorra kerülő, más években Cincinnatiben rendezett keménypályás tenisztornán.

A 33 éves brit játékos korábban kétszer, 2008-ban és 2011-ben diadalmaskodott a kiemelt viadalon, azóta azonban kétszer is megműtötték a csípőjét, és tavaly november óta nem szerepelt tétmérkőzésen.

Murray mellett három hazai teniszező, Tommy Paul, Tennys Sandgren és Frances Tiafoe lesz tagja még szabadkártyával a mezőnynek.

A férfiak számára az augusztus 22-én kezdődő tornával indul újra a nemzetközi teniszélet, a verseny helyszíne a US Opennek is otthont adó Billie Jean King Nemzeti Teniszcentrum lesz, így egyben a nyár utolsó napján kezdődő utóbbi viadal főpróbájának is tekinthető.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában