liverpool

2020.10.28. 11:44

Klopp bevetette Van Dijk helyettesét, ő is megsérült

A keddi, Midtjylland elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen újabb védő dőlt ki a Liverpool labdarúgócsapatából.

Liverpool's Brazilian midfielder Fabinho (L) speaks to Liverpool's German manager Jurgen Klopp (R) after leaving the game after picking up an injury during the UEFA Champions league Group D football match between Liverpool and Midtjylland at Anfield in Liverpool, north west England on October 27, 2020. (Photo by Peter Byrne / POOL / AFP)

Forrás: AFP / POOL

Fotó: Peter Byrne

Fabinho combsérülést szenvedett a dánok ellen 2-0-ra megnyert találkozón, s egyelőre bizonytalan, hogy mennyi ideig nem számíthat rá Jürgen Klopp vezetőedző. A brazil játékos a védelem korábbi oszlopa, a holland Virgil van Dijk helyettesítését látta volna el, ő súlyos térdsérüléssel hónapokra kidőlt.

A meccs krónikájához tartozik, hogy az új igazolás, az első gól szerzője, a portugál Diogo Jota a klub történetének 10 000. találatát szerezte tétmérkőzésen. Az első gól Jock Smith nevéhez fűződött, az 1892. szeptember 3-án lejátszott, Higher Walton elleni összecsapáson (8-0) ő volt először eredményes.

Forrás: MTI

Borítókép: Klopp és Fabinho tanácstalanul a meccsen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában