real madrid

2020.11.14. 13:06

Elképzelhető, hogy Ramos a PSG-be igazol?

Sergio Ramos, a Real Madrid világ- és Európa-bajnok védője a Paris Saint-Germain csapatában folytathatja futballkarrierjét, de több más elitklub is szívesen vinné a 176-szoros válogatott játékost – hangzott el az El Chiringuito spanyol televíziós sportműsorban.

Spain's defender Sergio Ramos gestures during a training on the eve of the UEFA Nations League group 4 football match, against Switzerland at St Jakob-Park stadium in Basel, on November 13, 2020. (Photo by - / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

A 34 éves, gólerős hátvéd kelendősége azt követően erősödött föl, hogy jó ideje nem jut dűlőre a királyi gárda vezetésével jövő nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról. Hírek szerint

a Real Madrid két évre szóló kontraktust ajánl Ramosnak, ám a jelenleginél húsz százalékkal alacsonyabb fizetés mellett, a védő ugyanakkor három idényre szóló megállapodást akar.

Ramos, aki 2005 óta 22 különböző címet, köztük négy Bajnokok Ligája- és öt spanyol bajnoki elsőséget szerzett a Reallal, klubcsapata mellett a spanyol nemzeti együttesben is alapembernek számít, szombaton

a válogatottságok számát tekintve egyedüli európai csúcstartóvá léphet elő 177. pályára lépésével.

A PSG-n kívül szívesen leigazolná többek között a Juventus, a Manchester United és a Manchester City.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában