Spanyol Szuperkupa

2021.01.14. 23:29

Az Athletic Bilbao lesz a Barcelona ellenfele a döntőben

Vasárnap 21 órától Sevillában csap össze a két döntős.

A Barcelona után az Athletic Bilbao jutott be a spanyol labdarúgó Szuperkupa vasárnapi döntőjébe, miután csütörtökön 2-1-re legyőzte a Real Madridot.

A málagai mérkőzésen a Bilbao a 18. percben jutott vezetéshez, majd a 38.-ban büntetőből növelte előnyét. Mindkét találatot Raul Garcia szerezte. A fővárosiak a második félidőben hiába támadtak többet, erejükből csak a szépítésre futotta.

A Szuperkupáért az előző bajnoki szezon két legjobbja, a Real Madrid és a Barcelona, valamint a Király Kupa két döntőse, a Real Sociedad és az Athletic Bilbao szállhatott harcba. Utóbbi két együttes a koronavírus-járvány miatt egyelőre nem tudta lejátszani a kupafinálét.

A Szuperkupa-trófeáért vasárnap 21 órától Sevillában csap össze a két döntős.

Az előző idényben Szaúd-Arábiában rendezték a spanyol Szuperkupát, ahol a Real Madrid nyert. Amint lehetséges, a torna visszatér majd a közel-keleti országba, amely három évre szóló szerződést kötött a rendezésről a spanyolokkal.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában