nagy tervek

2021.03.05. 16:30

A Chelsea jövőre már a trófeákat veszi célba

A Chelsea az idén még nem, a következő futballszezonban azonban minden lehetséges címért harcba száll a londoniak vezetőedzője szerint.

Chelsea's German head coach Thomas Tuchel gestures during the English Premier League football match between Liverpool and Chelsea at Anfield in Liverpool, north west England on March 4, 2021. (Photo by Laurence Griffiths / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP / POOL

Fotó: Laurence Griffiths

Thomas Tuchel, akinek munkáját az angol élvonalbeli csapatnál másodedzőként Lőw Zsolt segíti,

január végén vette át a Kékek szakmai irányítását, s együttese azóta 10 tétmérkőzésen maradt veretlen.

A Chelsea pillanatnyilag a negyedik helyet foglalja el a Premier League-ben, miután csütörtök este 1-0-ra nyert a címvédő Liverpool otthonában a bajnokság 29. fordulójában. Tuchel szerint ebben az évben bajnoki célként a legjobb négy közé kerülés fogalmazható meg, az új idényben azonban nagyobb feladatok megvalósítására is alkalmasnak tartja a gárdát.

„Ebben a szezonban még lehetetlen eltüntetni a hátrányunkat az éllovas Manchester Cityvel szemben”

- nyilatkozta Tuchel az ESPN televíziós csatornának. „A következő idényben viszont mindenki nulláról indul, és a sportban gyorsan a legjobb lehetsz, ha megragadod a pillanatot. Mi ezt akarjuk, s a következő szezontól kezdve minden sorozatban a győzelemért fogunk küzdeni.”

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában