nhl

2021.04.12. 08:38

Nyolc gólt lőtt Bostonban a Washington

A Washington Capitals kiütéses, 8-1-es győzelmet aratott a Boston Bruins vendégeként az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának vasárnapi játéknapján.

A fővárosiaknál Conor Sheary, Lars Eller és T.J. Oshie is duplázott – utóbbi egy asszisztot is kiosztott -, míg Vitek Vanecek 34 védéssel járult hozzá a diadalhoz.

Idegenben kozmetikázott teljesítményén a liga legrosszabb mutatójával rendelkező Buffalo Sabres, amely idénybeli 41. találkozóján 10. sikerét szerezte meg Philadelphiában. Linus Ullmark 40 lövést hárított a Sabres kapujában.

Egyetlen találat, Tomas Nosek gólja döntött a házigazda Vegas Golden Knights javára az Arizona Coyotes ellen. Marc-Andre Fleury 14 védéssel idénybeli ötödik, karrierje 66. hibátlan teljesítményét nyújtotta. A kanadai hálóőr pályafutása 484. győzelmét ünnepelhette, ezzel beérte a kapusok örökraglistáján a negyedik Ed Belfourt.

Jake Guentzel karrierje ötödik triplájával vette ki a részét a Pittsburgh Penguins New Jersey-ben aratott 5-2-es diadalából.

Islanders-siker született a New York-i derbin: a Szigetlakók hazai pályán hosszabbítás után nyertek 3-2-re a Rangers ellen.

Eredmények:

Nashville Predators-Dallas Stars 3-2 – szétlövéssel

New Jersey Devils-Pittsburgh Penguins 2-5

New York Islanders-New York Rangers 3-2 – hosszabbítás után

Boston Bruins-Washington Capitals 1-8

Anaheim Ducks-Colorado Avalanche 1-4

Philadelphia Flyers-Buffalo Sabres 3-5

Vegas Golden Knights-Arizona Coyotes 1-0

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában