ligue 1

2021.05.26. 17:00

Megnyerték a francia bajnokságot, de távozni akar az edző

Két nappal a francia bajnoki cím megszerzése után bejelentette távozási szándékát Christophe Galtier, a Lille labdarúgócsapatának vezetőedzője.

ANGERS, FRANCE - MAY 23: Christophe Galtier (C), Head coach of Lille and players celebrate after winning the French Ligue (L1) soccer match between Angers SCO and Lille (LOSC) at Stade Raymond Kopa in Angers, France on May 23, 2021. Yusuf Ozcan / Anadolu Agency (Photo by Yusuf Ozcan / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)

Forrás: AFP / Anadolu Agency

Fotó: Yusuf Ozcan

A szakembernek egy év még hátravan a szerződéséből, de a hírek szerint a Nice, az Olympique Lyon és a Napoli is élénken érdeklődik iránta.

Az 54 éves francia tréner kedden közölte távozási szándékát Olivier Letang klubelnökkel. Galtier 2017 decemberében lett a Lille vezetőedzője, akkor még a kiesés elkerülése volt a cél, majd az évek alatt a bajnoki elsőség is elérhetővé vált. A csapat a papírformát borítva 2011 után lett most ismét bajnok, egy ponttal megelőzve a tavaly győztes Paris Saint-Germaint.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában