nhl

2021.05.12. 08:10

Öt góllal nyert a Winnipeg

A Winnipedg Jets házigazdaként 5-0-ra legyőzte a Vancouver Canucks csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának keddi játéknapján.

A mezőny legjobbja a rájátszásra készülő hazaiak 34 éves csatára, Blake Wheeler volt, aki két góllal és két gólpasszal járult hozzá a sikerhez. A kapus Connor Hellebuyck mind a 24 lövést kivédte, és pályafutása során 24. alkalommal produkált kapott gól nélküli meccset az NHL-ben.

Csapatuk hét vesztes hazai mérkőzés után tudott ismét nyerni a Bell MTS Place-en.

A Washington Capitals házigazdaként 2-1-re legyőzte a rájátszásba jutás tudatában tartalékosan felállt Boston Bruins együttesét. A győztes gólt az osztrák Michael Raffl szerezte éles szögből, mindössze 1.8 másodperccel a rendes játékidő vége előtt.

Mindkét csapatnak ez volt az utolsó mérkőzése az alapszakaszban, de szombattól ismét találkoznak, mert a rájátszás első körében egymással mérkőznek, a Winnipeg ellenfele pedig az Edmonton Oilers lesz.

Eredmények:

Washington Capitals-Boston Bruins 2-1

Winnipeg Jets-Vancouver Canucks 5-0

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában