megy vagy marad?

2021.09.16. 07:10

A PSG sportigazgatója még mindig bízik Mbappé maradásában

Leonardo, a Paris Saint-Germain labdarúgóklubjának sportigazgatója bízik abban, hogy Kylian Mbappé a mostani szezon végén meghosszabbítja szerződését az egyesülettel.

Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe reacts during the French L1 football match between Paris-Saint Germain (PSG) and Clermont Foot 63 at The Parc des Princes Stadium in Paris on September 11, 2021. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Franck Fife

A 22 éves világbajnok csatárt a nyári átigazolási időszakban a Real Madrid próbálta megszerezni, de a PSG elutasította a spanyolok ajánlatát, melynek összegét túl alacsonynak találta.

„Az egyetlen, ami történhetett vele, hogy nálunk marad. Mi sosem akartuk, hogy Kylian részese legyen egy ilyen huzavonának, és egyáltalán nem voltunk elégedettek a Real Madrid viselkedésével”

- jelentette ki Leonardo a Canal Plusnek nyilatkozva. „Világossá tettük, hogy a mi meglátásunk szerint az ajánlatuk nem tartalmaz megfelelő összeget, kevesebb, mint amit mi fizettünk a játékosért. Az utolsó madridi ajánlat pedig meg sem érkezett hozzánk” – mondta a sportigazgató.

Mbappé kiváló formában futballozik, és várhatóan a hatszoros aranylabdás Lionel Messivel, valamint a brazil Neymarral együtt a kezdőcsapatban kap helyet a PSG szerda esti Bajnokok Ligája-mérkőzésén, melyet a Club Brugge vendégeként játszik a francia együttes.

„Nem látom, hogy hogyan fordulhat elő, hogy az idény végén távozik tőlünk, kapcsolata ugyanis nagyon mély a PSG-vel. Szerintem a klubnál mindenki vele képzeli el a jövőt”

- tette hozzá Leonardo.

Szeptember elején a Le Parisien című napilap úgy értesült, hogy Mbappé visszautasította a PSG második szerződéshosszabbítási ajánlatát, mely szerint a támadó két évig, szezononként nettó 45 millió eurós (15,68 milliárd forint) fizetést kapott volna.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában