Bundesliga

2021.09.18. 09:17

Dárdai Pál büszke a fiatal csapatára

A Hertha BSC a német labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén 2-1-re legyőzte a sereghajtó Greuther Fürth együttesét.

Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője büszke fiatal csapatára, amely a német labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén 2-1-re legyőzte a sereghajtó Greuther Fürth együttesét, és ezzel sorozatban második sikerét aratta.

„Jól sikerültek a cseréink, és jó második félidőt játszottunk. Büszke vagyok fiatal csapatunkra” – mondta Dárdai Pál, akinek alakulata az első három fordulóban pontot sem szerzett, azóta viszont hatot. „Most nyugodtan dolgozhatunk tovább, és szeretnénk további pontokat szerezni.”

A gól nélküli első félidőt követően a vendég Greuther Fürth jutott előnyhöz büntetőből, ám négy perc múlva Dárdai Márton passzából Jurgen Ekkelenkamp – aki egy perccel korábban állt be – egyenlített. A fővárosiak győztes találata a 79. percben esett öngólból.

A Hertha jövő szombaton a Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot foglalkoztató, az első négy fordulóban csupán három pontot gyűjtő RB Leipzig vendége lesz.

Bundesliga, 5. forduló:

pénteken játszották:

Hertha BSC-Greuther Fürth 2-1 (0-0)

szombaton játsszák:

Augsburg-Borussia Mönchengladbach 15.30

Bayern München-VfL Bochum 15.30

Arminia Bielefeld-Hoffenheim 15.30

FSV Mainz 05-SC Freiburg 15.30

1. FC Köln-RB Leipzig 18.30

vasárnap játsszák:

VfB Stuttgart-Bayer Leverkusen 15.30

Borussia Dortmund-Union Berlin 17.30

VfL Wolfsburg-Eintracht Frankfurt 19.30

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában