psg

2021.09.21. 16:00

Messi máris megsérült

Kisebb sérülést szenvedett Lionel Messi, a Paris Saint-Germain hatszoros aranylabdás futballistája csapata vasárnapi bajnokiján.

Paris Saint-Germain's Argentinian forward Lionel Messi reacts as he leaves the pitch during the French L1 football match between Paris-Saint Germain (PSG) and Olympique Lyonnais at The Parc des Princes Stadium in Paris on September 19, 2021. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Franck Fife

A 34 éves támadó az Olympique Lyon elleni rangadón

egy rúgást kapott a térdére, a párizsi klub keddi közleménye szerint pedig a legfrissebb MRI-vizsgálat szerint csontzúzódásról van szó.

Emiatt a futballista várhatóan lemarad a Metz elleni szerdai mérkőzésről.

Az argentin szupersztár

a Lyon ellen 2-1-re megnyert összecsapáson első alkalommal volt kezdő új csapatában bajnokin, a 76. percben azonban Mauricio Pochettino lecserélte,

amit rossz néven vett, nem is fogott kezet honfitársával.

A Barcelonától több mint 20 év után távozott Messi eddig három meccset játszott a PSG színeiben, első gólja azonban egyelőre várat magára. Az argentin válogatottban 79 gólnál jár, ezzel dél-amerikai válogatott csúcstartó, a Barcelonában pedig 778 mérkőzésen 672 gólt szerzett, mindkettő klubrekord.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában