szomorú

2021.10.07. 12:35

Ellopták Andy Murray karikagyűrűjét

A cipőjével együtt a karikagyűrűjét is ellopták a háromszoros Grand Slam-bajnok Andy Murraynek az Indian Wells-i keménypályás tenisztornán.

Britain's Andy Murray reacts during his 2021 US Open Tennis tournament men's singles first round match against Greece's Stefanos Tsitsipas at the USTA Billie Jean King National Tennis Center in New York, on August 30, 2021. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

A 34 éves skót játékos 2015-ös esküvője óta

a cipőfűzőjére kötözve hordta a gyűrűjét az edzéseken és meccseken.

A kaliforniai versenyre készülve szerdán edzés után úgy döntött, hogy ki kell szellőztetnie a cipőit.

„A hotelbe tartva a kocsiban éreztem, hogy nincs valami jó illatuk, mert 38 fokban játszottam.

Ki akartam szárítani őket, de mivel a szobámnak nincs erkélye, benn pedig nem szándékoztam bebüdösíteni, ezért kinn az autó alá tettem éjszakára. Reggelre aztán eltűnt a cipő, a helyi boltban vettem másikat, és amikor a masszőr megkérdezte, hogy hol a gyűrűm, akkor estem kétségbe igazán”

- mesélte szomorúan a kétszeres olimpiai bajnok, és közösségi oldalán kérte a megtalálót, hogy juttassa vissza neki az ékszert.

„Mondanom sem kell, hogy otthon elég mérgesek rám, úgyhogy nagyon szeretném megtalálni a gyűrűt” – tette hozzá Murray, aki pénteken a francia Adrian Mannarino ellen kezd a koronavírus-járvány miatt márciusról elhalasztott tornán.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában