kiújult sérülés

2021.10.22. 18:00

Hetekre kidőlt Haaland

Néhány hétig nem számíthat legjobb labdarúgójára, Erling Haalandra a Borussia Dortmund vezetőedzője, Marco Rose.

(FILES) In this file photo taken on September 19, 2021 Dortmund's Norwegian forward Erling Braut Haaland reacts during the German first division Bundesliga football match Borussia Dortmund vs FC Union Berlin on September 19, 2021 in Dortmund, western Germany. - Due to a hip injury Borussia Dortmund's Norwegian star striker Erling Braut Haaland will be absent for "several weeks", his coach announced on October 22, 2021, a blow to the German club's dependence on the Norwegian prodigy. (Photo by Ina Fassbender / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO

Forrás: AFP

Fotó: Ina Fassbender

A norvég csatár múlt hétvégén tért vissza izomsérülését követően a Mainz elleni Bundesliga-mérkőzésen, majd kedden végigjátszotta az Ajax Amsterdam elleni Bajnokok Ligája-találkozót is, azonban a tréner arról számolt be, hogy más helyen, de kiújult a korábbi sérülése.

A Dortmund a 21 éves támadó mellett a védelem két oldaláról is elvesztette sérülés miatt a belga Thomas Meuniert és Nico Schulzot.

A Borussia szombaton az Arminia Bielefeld vendége lesz a német bajnokságban, míg a BL-ben legközelebb november 3-án lép pályára, amikor is hazai pályán megpróbálhat visszavágni az Ajaxnak az idegenben elszenvedett 4-0-s vereségért.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában