újrakezdés

2021.11.21. 12:29

Messi megszerezte első francia bajnoki gólját a PSG-ben

A Bajnokok Ligájában már háromszor is eredményes volt, a francia bajnokságban azonban csak szombat este tudta megszerezni első gólját Lionel Messi a Paris Saint-Germain labdarúgójaként.

Paris Saint-Germain's Argentinian forward Lionel Messi celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between Paris-Saint Germain (PSG) and FC Nantes at The Parc des Princes Stadium in Paris on November 20, 2021. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Anne-Christine Poujoulat

A 34 éves argentin csatár – aki idén nyáron szerződött át az FC Barcelonától a PSG-hez – a vendég Nantes elleni 3-1-es sikerből vette ki a részét, a 88. percben elért találatával téve biztossá a fővárosiak győzelmét a Parc des Princes stadionban.

A hatszoros aranylabdás támadó emellett „öngólpasszt” is adott: 1-1-nél, a 83. percben az ő átadásába nyúlt bele balszerencsésen egy nantes-i védő, aki saját kapujába juttatta a labdát.

Tizennégy forduló után a PSG nagy fölénnyel vezeti a bajnoki tabellát: a gárdának 37 pontja van, a mögötte második Rennes 25 pontot gyűjtött.

Forrás: MTI

Címkék#messi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában