Hosszabb ideig tart a felépülés

2022.02.03. 22:58

Legkorábban márciusban térhet vissza Dominic Thiem

Legkorábban az öt hét múlva Miamiban sorra kerülő Indian Wells-i tenisztornán térhet vissza a pályára az osztrák Dominic Thiem, aki sérülés miatt június óta nem versenyzett.

 A 28 éves játékos - aki a csuklóját fájlalta, és a felépülése a vártnál jóval hosszabb időt vett igénybe - csütörtökön jelentette be, hogy tervei szerint elindul az egyesült államokbeli viadalon.

Thiem az argentínai Cordobában most is zajló tornán második kiemeltként szerepelt volna, ám hétfőn már a helyszínen tartózkodva közölte, hogy jobb kezében ínsérülést diagnosztizáltak az orvosok.

A 2020-as US Open bajnoka a következő hetekben Buenos Airesben, Rio de Janeiróban és Santiagóban lépett volna pályára, de ezektől a versenyektől is visszalépett.

A 17 tornát nyert Thiemnek ez a leghosszabb szünet a karrierjében, amely miatt jelenleg csak 37. a világranglistán, pedig legjobbjaként a harmadik helyen jegyezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában