Labdarúgás

2023.05.24. 22:53

A Sepsi OSK tizenegyespárbaj után megvédte címét a Román Kupában (videó)

Varga Roland és Tamás Márk csapata, a Sepsi OSK szerdán megvédte címét a labdarúgó Román Kupában.

MW

Forrás: Sepsi OSK Facebook-oldala

A sepsiszentgyörgyi csapat ellenfele az Universitatea Cluj volt a nagyszebeni fináléban, amely az első Román Kupa-döntő volt két erdélyi csapat között. 

A rendes játékidőben, majd a hosszabbításban sem született gól, a tizenegyespárbajt pedig a Sepsi nyerte 5–4-re.

Tamás a 85., Varga a 111. percben lépett pályára. A tizenegyespárbajban utóbbi szerezte a szentgyörgyiek első gólját, előbbi pedig a címvédést jelentő utolsó találatot.

Lang Ádám csapata megvédte címét a Ciprusi Kupában

Lang Ádám csapata, az Omonia Nicosia szintén megvédte címét a Ciprusi Kupában, amelynek döntőjében 1–0-ra legyőzte az AEL Limasszolt. A válogatott hátvéd a cseresorból nézte végig a találkozót.

A Szalai Attilával felálló Fenerbahce 3–0-ra nyert a tavalyi győztes Sivasspor ellen a Török Kupa elődöntőjének szerdai visszavágóján, és mivel a párharc első mérkőzésén nem született gólt, továbbjutott a fináléba. A válogatott védő végigjátszotta a találkozót.

A BL-döntős Inter megvédte címét

A Bajnokok Ligája-döntős Internazionale megvédte címét a labdarúgó Olasz Kupában, mivel 2-1-re legyőzte a Fiorentinát a szerda esti, római döntőben.

A harmadik percben Nicolas González találatával a firenzei csapat szerzett vezetést, de Lautaro Martínez duplájával a milánói együttes még a szünet előtt fordított.

Az Inter a 15. döntőjét játszotta a hazai kupasorozatban, és kilencedik alkalommal nyert. A hatszoros győztes Fiorentinának ez volt a 11. fináléja.

Eredmény, döntő:
Internazionale–Fiorentina 2–1 (2–1)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában