Nyíradony hírei

2011.11.20. 12:11

Tasó szerint politikai haszonlesők tüntettek

Nyíradony - A családok zaklatásának minden formáját elítélem, ezért törvénymódosítást kezdeményezek a magánélet nyugalmának általános védelme ügyében – közölte vasárnap Tasó László országgyűlési képviselő, Nyíradony polgármestere.

Nyíradony - A családok zaklatásának minden formáját elítélem, ezért törvénymódosítást kezdeményezek a magánélet nyugalmának általános védelme ügyében – közölte vasárnap Tasó László országgyűlési képviselő, Nyíradony polgármestere. A politikus így reagált arra a pénteki demonstrációra, mely során tízegynéhányan azt rótták fel neki, hogy egy sor – számukra – elfogadhatatlan törvényt megszavazott a Fidesz soraiban. Az ellene tüntetők előbb a városházánál gyülekeztek, majd a képviselő háza közelében beszédet olvastak fel, utána pedig levelet helyeztek el a postaládájában.

Tasó László szerint a szélsőjobboldali rendezvények stílusában vonuló, gyalázkodó résztvevők hangoskodásukkal zavarták a hivatalok dolgozóit, az ügyintézés céljából oda érkező magyar állampolgárokat, és az ostorpattogtatással riogatták az időseket.

- A fellármázott sajtósokkal, Rubi Gergely jobbikos országgyűlési képviselővel, párttársaival, és a Szebb Jövőért Egyesület tagjaival együtt összesen tizenkét fő volt jelen. Tisztában voltak azzal, hogy ezen a napon a Parlamentben, az önkormányzati törvény vitájában veszek részt, ennek ellenére a családom, a lakóhelyem, és a város nyugalmának szándékos megzavarásával akartak rajtam bosszút állni. A politikai haszonszerzésre irányuló akció összehozta azokat, akiknek nem áll érdekében az ország stabilitása – hangsúlyozta az országgyűlési képviselő. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!