NB III.

2019.05.04. 14:08

Rangadó lehetne Bátorban

A harmadik vonalbeli csapataink közül Sényőn a bizakodóbbak.

Fabu Mártonék (szemben) a sorozatban szerzett ötödik győzelmükre készülnek Fotó: Pusztai Sándor

Nyírbátorban NB III.-as rangadót rendeznének a hétvégén, a hazaiak azonban remek formájuk ellenére sem várják jó előjelekkel a Putnokot. A hat meccse veretlen nyírségiek több mint fél éve anyagi gondokkal küzdenek, a háttér pedig még mindig nem rendeződött.

– Rangadó lenne, de nehéz hét van mögöttünk – mondta Szilágyi Krisztián, a bátoriak edzője. – Rajtunk kívülálló okok miatt nem sikerült megvalósítanunk azt, amit a héten elterveztünk. Csak reménykedni tudok abban, hogy ezek az okok nem zavartak meg annyira bennünket, hogy a fantasztikus sorozat emiatt megszakadjon.

Maradt még céljuk

Sényőn jobb a hangulat. Az újonc sorozatban nyert négy mérkőzésen van túl, a jó széria az utolsó előtti helyen álló Salgótarján ellen folytatódhat.

– Már matematikailag is bennmaradtuk, ám erre az öt mérkőzésre is van célkitűzésünk – vezette fel az összecsapást Imrő László, a Sényő edzője. – Ismét olyan csapat érkezik, aminek reális esélye van még a bennmaradásra. Egyébként nagyon kulturáltan játszó együttes, idegenben is támadólag lép fel, játékosai sokat futnak, sokat passzolnak, de ha nem változik a hetek óra tartó jó formánk és hozzáállásunk, illetve ehhez jó játék párosul, akkor azt gondolom, hazai pályán nincs félnivalónk. MK

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 26. forduló

Vasárnap, 17. Sényő-Carnifex FC–Salgótarján, Sényő, v.:Bálint (Pogonyi, Vrbovszki). Nyírbátori FC–Putnok, Nyírbátor, v.. Horváth (Farkas, Szabó).

További mérkőzések: Eger–Cigánd, DEAC–ESMTK, Szolnok–DVTK II., Gyöngyös–Sajóbábony, Füzesgyarmat–Tállya, Tiszaújváros–Jászberény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!