Nyíregyháza hírei

2012.10.24. 18:59

Ön egyetért azzal, hogy letérkövezik a Sóstói-tó környékét?

Olvasóinkat kérdeztük: Ön egyetért azzal, hogy letérkövezik a Sóstói-tó környékét?

Olvasóinkat kérdeztük: Ön egyetért azzal, hogy letérkövezik a Sóstói-tó környékét?Domina József egyetért a térburkolással, hiszen szerinte Sóstót szebbé és vonzóbbá kell tenni a turisták számára. – A természetességét nem veszti el ezáltal a környék – válaszolta a nyíregyházi férfi.

Joó Veronika szerint úgy kellene hagyni a parkot és a Sóstói-tavat, ahogy most van. – A hely természetessége csorbulna akkor, ha letérköveznék a tó környékét – közölte.

Kurtyán Anita szerint ez az emberek érdekét szolgálja, így nincs benne semmi kivetnivaló. – Télen nem lesz latyakos és sáros egy arra sétáló család. Januárban is van olyan idő, amikor az ember szívesen kimegy járni egyet a víz köré – tette hozzá.

Kövér Györgyné szerint nem rossz az ötlet. – Én inkább a kutyákkal és az ebből fakadó kutyapiszokkal nem vagyok kibékülve, no meg azzal, hogy póráz nélkül szaladgálnak errefelé az ebek – mondta a Sóstón élő hölgy.

Kiss Anita támogatja az ötletet, szerinte nem veszíti el a természetességét a hely. – Ahol most sétálni lehet, ott legyen nyugodtan díszburkolat, hiszen akkor esős idő után sem lesz az ember sáros.

Reményi László is jó elképzelésnek tartja a rekortán pályát, mert a futóknak ez izületkímélő lenne. – A természetességet és a térkövet összhangba kell tudni hozni – válaszolta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!